Το ΟΣΔΕ Ξεκίνησε

Φίλε Αγρότη, επισκέψου ή επικοινώνησε άμεσα με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (ΚΕΑ) της περιοχής σου και ενημερώσου άμεσα και υπεύθυνα:

ΓΙΑ ΤΟ ΟΣΔΕ

Η ΑΣ Τυμπακίου με την εμπειρία, αξιοπιστία και την υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει, θα διεκπεραιώσει και φέτος με ολοκληρωμένο τρόπο τη διαδικασία υποβολής των Αιτήσεων

Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Αγροτών (ΚΕΑ) του συνεταιρισμού και της GAIA Επιχειρείν, με τη συνεχή ενημέρωση από το Φορέα Συντονισμού, το άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό τους και την άριστη οργάνωσή τους διασφαλίζουν την ορθή υποβολή και εγκυρότητα των αιτήσεων ΟΣΔΕ.

Το ΚΕΑ μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό στην διεκπεραίωση των αιτήσεων ΟΣΔΕ, πράγμα που έχει σαν αποτέλεσμα την διεξαγωγή του συνολικού έργου με απόλυτη ακρίβεια και ορθότητα, με ευεργετικές συνέπειες για τον παραγωγό.

Επιπρόσθετα, το σύνολο των εργασιών των ΚΕΑ υλοποιούνται και εφαρμόζονται βάσει πιστοποιημένων Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών.

Είμαστε πάντα δίπλα στον αγρότη, ακούμε τις ανάγκες του και του παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Στόχος μας είναι να εξελισσόμαστε διαρκώς και να προσφέρουμε σύγχρονες και καινοτόμες υπηρεσίες, πάντα με άξονα τις πραγματικές ανάγκες των αγροτών και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ, κάθε φορά που μας χρειάζονται.

Καλούμε τους παραγωγούς να προσέλθουν στο ΚΕΑ του συνεταιρισμού και της GAIA επιχειρείν να ενεργοποιήσουν σωστά τα δικαιώματα τους με έγκυρη και έγκαιρη υποβολή της αίτησης.

ΚΕΑ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ, Κεντρική Λεωφόρος Τυμπακίου, Τηλέφωνο 2892053074

 

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η μεταβίβαση  δικαιωμάτων αποτελεί μια εξίσου σημαντική διαδικασία την οποία το καταρτισμένο προσωπικό του συνεταιρισμού υλοποιεί κάθε χρόνο με απόλυτη επιτυχία. Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να θέτουν τα αιτήματα τους και με την σωστή ενημέρωση να αποφεύγονται λάθη και παραλείψεις.

Για Περισσότερες πληροφορίες  σχετικά με τις μεταβιβάσεις των δικαιωμάτων οι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2892053074.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η ένταξη και νέων Υπηρεσιών μέσω του νέου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης είναι γεγονός. Υλοποιήθηκαν με επιτυχία το Μέτρο 6.1 του Π.Α.Α που αφορά τους Νέους Γεωργούς και το Μέτρο 11 του Π.Α.Α. που αφορά τις Βιολογικές Καλλιέργειες.

Για Περισσότερες πληροφορίες  σχετικά με το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης  οι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2892053074

 

 

Η φιλοσοφία μας και ο σκοπός μας είναι μέσα από τις δραστηριότητες που αναπτύσσουμε, να προσδίδουμε αξία στην δουλειά και τον μόχθο των αγροτών, προσφέροντας υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα και ανταποδοτικό όφελος.

Αποτελεί βασική μας αρχή ο σεβασμός προς τον αγρότη και κύριο μέλημά μας η ικανοποίηση των παραγωγών που απολαμβάνουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

– See more at: https://kea.opast.gr/to-osde-ksekinise-kea-timbakiou/#sthash.svOGWfZh.dpuf

Scroll to Top Μετάβαση στο περιεχόμενο