Αρχική / Ο Συνεταιρισμός / Ο σκοπός μας

Ο σκοπός μας

Ο Αγροτοβιομηχανικός συνεταιρισμός Τυμπακίου έχει θέσει ως πρωταρχικό του στόχο την προμήθεια της Ελληνικής αλλά και της διεθνούς αγοράς με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας. Λαμβάνοντας υπόψιν τις απαιτήσεις της αγοράς εφαρμόζουμε πρακτικές που χαρακτηρίζονται από υπευθυνότητα και σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

 

Ο Α.Σ. Τυμπακίου παρέχει στα μέλη του υπηρεσίες απαραίτητες για τη συνεχόμενη ανάπτυξη και βελτίωση των παραγωγικών διαδικασιών, αλλά και έγκυρες συμβουλές πάνω στους τρόπους καλλιέργειας, αναλαμβάνει την προμήθεια τους με όλα τα απαραίτητα γεωργικά εφόδια ενώ λειτουργεί και συσκευαστήριο νωπών προϊόντων για την εμπορική τους προώθηση σε επιχειρήσεις εντός και εκτός Ελλάδας.

 

Η προοπτικές του συνεταιρισμού είναι ιδιαιτέρως ευοίωνες καθώς διαθέτει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις και τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα που του επιτρέπουν να αντεπεξέλθει στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Ήδη έχει επιτύχει στρατηγικές συνεργασίες με εγχώριες και μη επιχειρήσεις για τη διάθεση των προϊόντων των μελών του. Συνεχώς προσπαθεί και επιτυγχάνει την αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών του.